Leer voor je leven

Open avond ad-opleiding

De associate degree (ad-opleiding) Pedagogisch professional kind en educatie is een tweejarige deeltijdopleiding (niveau 5).
Het niveau van de ad-opleiding zit tussen mbo-4 en een hbo-bacheloropleiding in. In de opleiding wisselen theorie en praktijk elkaar af.
Je leert over de grenzen van je eigen vakgebied kijken en je leert een voortrekkersrol te vervullen in de samenwerking met andere professionals.

Voordat je (opnieuw) gaat studeren, is het belangrijk dat je je goed oriënteert. Je bent van harte welkom op de open avond op 23 april 2018.

Programma

19.30 uur  ontvangst
19.45 uur  start voorlichtingsronde
20.45 uur  afsluiting  

 Je kunt je aanmelden voor deze open avond via onderstaand formulier.

Voordat de opleiding kan starten moet het eerst geaccrediteerd worden door de NVAO (Nederlands Vlaamse Accreditatie Organisatie). Aangezien er veel vraag is naar deze opleiding delen we hier alvast informatie over de inhoud en opzet van de opleiding.  Via deze webpage zullen we updates geven indien er meer informatie bekend is over de startdatum en lesavonden etc. Je kunt ook via de e-mail op de hoogte gehouden worden door je aan te melden voor informatieupdates.

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn