Leer voor je leven

Schoollied

Op Iselinge Hogeschool vinden we muziek- en cultuur onderwijs belangrijk! Met muziek kun je kennis en gevoel overdragen. Tijdens de opening op 14 september heeft een gelegenheidskoor een heel oud schoollied ten gehore gebracht. Het idee is toen ontstaan om een moderne versie van een schoollied te maken. Dit lied moet het 'gevoel van Iselinge' weerspiegelen. 

We hebben twee professionals bereid gevonden om het muziekale proces te begeleiden. Maar zij kunnen dat niet zonder de inbreng van ons allemaal. Op deze webpagina kun je de ontwikkeling van het schoollied vinden. Ook houden we je op de hoogte via onze facebookpagina. Je vindt hier ook het filmpje met uitleg over het schoollied 

De eerste stap is het samenstellen van een top 3 van inspiratienummers. Vul via onderstaande link een titel in van een nummer dat jij vindt passen bij Iselinge Hogeschool. (het gaat niet zozeer om de tekst, veel meer om stijl, ritme, uitstraling etc.)

Op basis van de top 3 maken we keuzes met betrekking tot muziekinstrumenten, leadzanger(es), tekst etcetera. We hopen op een gaaf schoollied dat laat zien welke muzikale talenten we in huis hebben! 

Klik hier om inspiratienummer op te geven

Deel deze pagina op Google Plus Connect via LinkedIn